+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Kristl Recenze

Hodnocení hotelu

76%
Dobré

dle 60 recenzí

  • Personál

    84%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    74%
  • Pohodlí

    66%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Pavel

jednotlivec, 21.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše OK.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Vaidišová

skupina přátel, 25.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 6.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Vladimír Cvrk

skupina přátel, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Tiché parkové prostředí a současně blízko centra města.

  • Při zapnutí světla v koupelně kdekoliv v hotelu je slyšet ventilátor i z jiných pater,takže večer nebo ráno je slyšet hučení téměř nepřetržitě!

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Miroslav

dospělý pár, 22.3.2014

Trutnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Postele a přikrývky výborné,tzn.normální domácí polštář a kvalitní přikrývka,rovněž postel kvalitní.Málo kde a to i na luxusních hotelích je velký polštář.

  • Když se zapne světlo v koupelně,tak jde nahlas větrák a to bohužel i z vedlejšího pokoje.Člověk dále musí počítat,že vedle je útulek pro psy ,nás naštěstí štěkot vzbudil ráno.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

paní Binarová SPŠE Pardubice

skupina přátel, 21.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Mí rumunští přátelé byli s ubytováním velice spokojeni. Líbilo se: Vstřícné, ochotné jednání personálu, čistota a kvalita snídaní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Kateřina Smutná

skupina přátel, 9.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Hotel nám připomíná koleje, což je příjemné.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Zuzana

jednotlivec, 15.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Klid v parkovém areálu, čistota, zákaz kouření, ochota personálu

  • nic

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 2.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
7

Jana

dospělý pár, 27.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Službu ve Vašem hotelu jsme využili již podruhé a byli jsme spokojeni.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš

jednotlivec, 14.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Co chybělo na komfortu, bylo nahrazeno přístupem. Byl jsem spokojen.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Josef Herget

dospělý pár, 6.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • čistota, klid, výborná snídaně

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Roman Černý

jednotlivec, 3.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Žádný Alcron to rozhodně není, ale vzhledem k ceně nemohu hodnotit ubytování jinak než kladně.

Personál
10
Služby
5
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
8

Helena

jednotlivec, 25.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Miroslav Kadlec

jednotlivec, 27.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alan Bannister

jednotlivec, 17.8.2013

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Good location, very close to the pleasant, relaxing gardens and also only about 15 minutes walk from the old town. Also, the number 2 bus goes from the train station right to the door of the hotel so it is very easy to get to. Staff were very helful and appreciated my attempts to speak in Czech. Definitely good value for money and I would be happy to stay at the Kristl again.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František

dospělý pár, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Postele,snídaně,čistota,přitápění ráno-večer,informační prospekty Pardubic a okolí.Celkově jsme byli spokojeni.

  • utržená mísa wc,hluk větráků,nebylo slíbené WIFI spojení,málo viditelný vjezd do hotelu pro první návštěvníky.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Veronika

dospělý pár, 7.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Drobné nedostatky odstraněny během 10 sekund.

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

skupina přátel, 24.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Milan Štěpáník

dospělý pár, 27.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Pro přespání na jednu noc, když strávíte pobyt spaní + ranní hygiena + snídaně. Vzhledem k ceně je to ideální ubytování. Doporučuji. Tento hotel jsme volili s důvodu blízkosti místa CENTRUM IDEON) kde se pořádala akce na kterou jsme přijeli.

Personál
5
Služby
5
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
9