+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Kristl Recenze

Hodnocení hotelu

75%
Dobré

dle 34 recenzí

  • Personál

    79%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    71%
  • Pohodlí

    65%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • rodina s malými dětmi
  • rodina se staršími dětmi
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 27.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Zima na WC a v koupelne. Velmi studena podlaha.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Vstřícnost personálu.

  • Trochu kolísavý signál Wi-Fi

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

DANA

dospělý pár, 21.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Není to Hotel,ale ubytovna.Nemá restauraci,kde by se dalo najíst.Vodu,nebo limonádu taky v tomto hotelu nezakoupíte.Málo parkovacích mist.

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 13.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %
  • pokoje byly čisté, uklizené

  • nelíbilo se mi zázemí - koupelny a záchod by potřebovaly renovaci

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 17.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Mazurek

dospělý pár, 27.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
30 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Jitka Bydžovská

jednotlivec, 18.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Měla jsem klid a pohodlí, televize, internet, to bylo fajn.

  • Z druhého pokoje, z chodbičky i z koupelny a ze záchodu bylo po celou dobu cítit kouř z cigaret, hodně mi to vadilo! Dále bylo hodně chladno, takže mi chyběla možnost ohřát si alespoň čaj (např. varná konvice), příp. malá lednička by neškodila...

Personál
6
Služby
5
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Jitka Ježilová

jednotlivec, 12.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hodnocení perfektní, nad očekávání obyčejného ubytování na přespání při služební nebo soukromé cestě cestě. Ochota personálu. Není záporných připomínek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Bydžovská

jednotlivec, 11.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %

(bez textového hodnocení)

Personál
3
Služby
4
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 28.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 23.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Milý personál, snídaně formou švédských stolů, celkem slušný výběr. Pokoj prostorný, jednoduše zařízený.

  • U snídaně chybělo jakékoli studené pití nebo voda (bylo k dospozici jen kafe/čaj a vroucí voda). Postele nejsou úplně pohodlné.

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Jan Slepcik

jednotlivec, 3.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Beránková

skupina přátel, 15.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Se službami jsme byli velmi spokojeni a ubytování v tomto hotelu všem doporučuji.

  • Žádné nemám

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Pavel

jednotlivec, 21.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše OK.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Vaidišová

skupina přátel, 25.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 6.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Vladimír Cvrk

skupina přátel, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Tiché parkové prostředí a současně blízko centra města.

  • Při zapnutí světla v koupelně kdekoliv v hotelu je slyšet ventilátor i z jiných pater,takže večer nebo ráno je slyšet hučení téměř nepřetržitě!

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Miroslav

dospělý pár, 22.3.2014

Trutnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Postele a přikrývky výborné,tzn.normální domácí polštář a kvalitní přikrývka,rovněž postel kvalitní.Málo kde a to i na luxusních hotelích je velký polštář.

  • Když se zapne světlo v koupelně,tak jde nahlas větrák a to bohužel i z vedlejšího pokoje.Člověk dále musí počítat,že vedle je útulek pro psy ,nás naštěstí štěkot vzbudil ráno.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

paní Binarová SPŠE Pardubice

skupina přátel, 21.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Mí rumunští přátelé byli s ubytováním velice spokojeni. Líbilo se: Vstřícné, ochotné jednání personálu, čistota a kvalita snídaní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Kateřina Smutná

skupina přátel, 9.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Hotel nám připomíná koleje, což je příjemné.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Zuzana

jednotlivec, 15.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Klid v parkovém areálu, čistota, zákaz kouření, ochota personálu

  • nic

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.